الرئيسية / اقتصاد / الموافقة على زيادة رأس المال وتعديل القيمة الاسمية لسهم «بورتو جروب»

الموافقة على زيادة رأس المال وتعديل القيمة الاسمية لسهم «بورتو جروب»

Tilaa uutiset talouteen

Yhtiö järjesti ylimääräisen yhtiökokouksen, jonka puheenjohtaja oli Mohamed Al-Sayedin hallituksen puheenjohtaja, ja yleiskokous teki useita tärkeitä päätöksiä, koska se suostui vaihtamaan osakkeen nimellisarvoa yhdistämällä 6 osaketta pääomasta Yhtiöstä on tullut yksi osake, jonka murtoalgebra on tullut yhtiön liikkeeseenlaskettu pääoma 601,86 miljoonaa Egyptin puntaa, joiden määrä on miljardi ja 3 miljoonaa ja 99 tuhatta ja 822 osaketta 60 osakkeelle.

Ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi 1,5 miljardin euron suuruisen valtuutetun pääoman korotuksen 3 miljardiin kiloon, hyväksyttiin ja ratifioitiin Yhtiön pääoma kasvoi 601,86 miljoonasta EGP: stä 1,14 miljardiin EGP: hen antamalla 896 900 000 ja 178 osaketta nimellisarvon oikaisun jälkeen.

Yhtiö totesi lausunnossaan: Korotuksen menettelyjä noudatetaan nimellisarvon oikaisun, valtuutetun pääoman korottamisen, hallituksen tai valtuutetun henkilön mukaan merkintöjen alkamis- ja päättymispäivän määrittämisen jälkeen. Oikeus merkitä on käsiteltävä yhteistyössä toimivaltaisten hallintoviranomaisten kanssa. Qusti »kiinteistöinvestointien kehittämiseksi Vieq integroitu hahmotellaan ohjeita, joita tulee noudattaa kaikkien sellaisten yksiköiden ja projektit omistamat ankylotic Real Estate Investment Co, ja sillä on oikeus Porto Real Estate Development markkinointi yksiköt ja olemassa olevia hankkeita omistuksessa ankylotic ».

عن مها احمد

شاهد أيضاً

«التخطيط»: إطلاق 16 خدمة حكومية إلكترونياً عبر مكاتب البريد

اشترك لتصلك أهم الأخبار أكدت الدكتورة هالة السعيد، وزيرة التخطيط، أن الحكومة ستطلق 16 خدمة …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *