الرئيسية / علوم وتكنولوجيا / «تويتر» تزيل الحسابات غير النشطة من أعداد المتابعين للحسابات حول العالم

«تويتر» تزيل الحسابات غير النشطة من أعداد المتابعين للحسابات حول العالم

Tilaa saadaksesi tärkeimmät uutiset

Twitter paljasti, että se on vuosien varrella sulkenut useita tilejä, jotka havaitsivat äkillisiä muutoksia käyttäytymisessäan, huomauttaen, että he kommunikoivat tilien omistajien kanssa ja jos he eivät todista tiliä ja asettaneet salasanansa uudelleen, Ilman sisäänkirjautumista.

Hän totesi keskiviikkona julkisuudessa, että tämän viikon aikana poistamme nämä tilit suljettuina kirjanpitäjien määrästä ympäri maailmaa. Tämän seurauksena useissa profiileissa näkyvien seuraajien määrä saattaa pudota.

"Useimmat ihmiset huomaavat muutoksen neljässä tai useammassa seuraajassa, toiset, joilla on enemmän seuraajia, kohtaavat suuremman laskun", hän sanoi. Ymmärrämme, että tämä voi olla vaikeaa joillekin, mutta uskomme, että tarkkuus ja avoimuus tekevät Twitteristä luotettavamman julkisen keskustelun puolesta. "

" Jos löydämme äkillisiä muutoksia tilikäyttäytymisessä, tili voidaan lukita ja ottaa yhteyttä omistajaan varmistaakseen, että sitä edelleen hallitaan . Nämä äkilliset muutokset Twitter-tilien käyttäytymiseen voivat sisältää suuria määriä ei-toivottuja vastauksia, signaaleja tai Twitteriä, joissa on harhaanjohtavia linkkejä tai jos suuri määrä tilejä estää tilin viittaamisen niihin. Joskus suljetamme tilin, jos huomaamme, että olemme lähettäneet ryhmille sähköpostiosoitteita ja salasanoja muista palveluista ja uskovat, että tiedot voivat vaarantaa tilin turvallisuuden – joten pyydämme tiliä vaihtamaan salasanansa suojaksi. Jotta varmistettaisiin, että kaikki on kunnossa tilillä, se on lukittu, joten se ei pysty Twitteriin tai mainosten näkemiseen. "

Topter totesi, että useimmissa tapauksissa nämä tilit ovat todellisia ihmisiä, mutta emme voi Vahvistamme, että alkuperäinen henkilö, joka on luonut tilin, on edelleen hallinnassa ja voi käyttää sitä.

عن ميا محمود

شاهد أيضاً

توصيات جديدة لعلاج مرض الانسداد الرئوي: الإقلاع الفوري عن التدخين وتطعيم ضد الأنفلونزا

اشترك لتصلك أهم الأخبار أصدرت المبادرة العالمية لمرض الانسداد الرئوي المزمن دراسة جديدة جاء فيها …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *