الرئيسية / أخبار مصر / «سعدة»: يجب حصول من يعمل بالإعلام على تصريح

«سعدة»: يجب حصول من يعمل بالإعلام على تصريح

Tilaa tärkeimpien uutisten saamiseksi

Rekrytointikomitean puheenjohtaja Tarek Saada ilmoitti, että ne, jotka täyttivät ammattiyhdistysrekisterin edellytykset ja antoivat ensimmäisen syndikaattierän 300 jäsentä, joista 20 valittiin, , "Jäsenyyden karnevaali konferenssin aikana, joka pidetään eilen illalla lehdistön ilmestymisen aikana.

" Saada "," Egyptin nykypäivänä ", tunnetuimmat nimet, jotka täyttävät olosuhteet, ovat Ismail Shishtawi, joka on kansallisen median ensimmäinen agentti, Nadia Mabrouk, korkean mediavaltuutetun jäsen ja Hisham Assi, MBC Egyptin ilmoittaja ja Alaa Lamy Jamal Al Shaer, alivaltiosihteeri Abdulrahman Rashad, hallituksen jäsen, Khaled Al Abruq, kanavan 1 ilmoittaja, Nancy Ibrahim, Nile News ankkuri, Mohamed El Haddad, kirjeenvaihtaja, Xtra ja muut.

Kaikki tiedotusvälineiden ammattilaiset ovat ammattiyhdistysten ammattiyhdistyksissä, ja monet heistä ovat journalistisyhdistyksen jäseniä. Siksi ammattiyhdistyksen keskuudessa kaikkien, jotka työskentelevät tiedotusvälineissä, on hankittava lupa harjoittaa ammattia Media-syndikaatista. "

Ensimmäisessä laissa määrätään, että tiedotusvälineet Onko: "Jokainen, joka rajoittaa liittoa ja harjoittaa mediatoimintaa jossakin mediassa Remote vahva oikeudellinen side työn suorittamiseen hyväksi median pistorasiaan ja vie uran ansaita, ja jokin seuraavista: ohjelmasta toimitus, lähtö, asennus, editointi, mediaviestinvälitysjärjestelmää tai muilla alueilla määritetty päätöslauselman yleiskokouksen ».

عن سامى جمال

شاهد أيضاً

رئيس الوزراء يصدر 14 قرارًا جديدًا (نص كامل)

اشترك لتصلك أهم الأخبار نشرت الجريدة الرسمية، في عددها الصادر صباح الخميس، 14 قرارا مهما …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *