الرئيسية / أخبار مصر / «مرصد الإفتاء» يُحذِّر من مخاطر تزايد اغتيال السياسيين والدبلوماسيين

«مرصد الإفتاء» يُحذِّر من مخاطر تزايد اغتيال السياسيين والدبلوماسيين

Tilaa tärkeimpien uutisten saamiseksi

Fatwasin observatorio ja Egyptin Fatwa-keskuksen kova näkemys totesi maanantaina uusimmassa raportissaan, että se seurasi al-Qaidan julkaisemia raportteja median välineiden avulla paljastaen "poliitikkojen ja diplomaattien lisääntyvän salamurhan vaarat". Al-Qaidan paluu kansainväliselle näyttämölle sen jälkeen, kun terroristijärjestö kutsui Lähi-idän terroristijärjestöä kansainvälisten koalitiojoukkojen ympäröimäksi ja keskeytti epätoivoiset pyrkimykset juurtua Lähi-itään

Raportissa korostettiin, että al-Qaidan pyrkimykset murhata poliitikot ja Diplomatit viittaavat al-Qaidan, joka on yksi ammattimaisimmista terroristiryhmistä, poliittisten salamurhojen toteuttamisessa ja diplomaattisen päämajan kohdistamisessa 1990-luvun alkupuolelta lähtien Egyptin suurlähetystön Pakistanissa vuonna 1995 pommittamassa.

Observatorio huomautti, että al-Qaidan terroristin johtaja Ayman al-Zawahiri on asettanut seuraajansa perustuslain terrorismissa ja rikoksessa Ja verenvuodatus ja kutsunut sitä "parantamalla uskovien sydämet" pyritään antamaan uskonnollinen legitiimiys ja poliittiset salamurhat diplomaattisten edustustojen jäsenille ja pommitukset sen päämajaan .. jättäen huomiotta siviili- tai viattomien uhrien mahdollisuuden niiden täytäntöönpanon aikana Al-Zawahri perusteli seuraajiaan itsetuhoamisen mahdollisuudelle siitä, mitä hän laittomasti kutsui "uskonnon ja yleisen edun kiinnostukseksi". Zawahiri antoi myös lupauksensa seuraajilleen tappaa uskonnolliset tekijät, jos heidät sekoitettiin niiden kanssa, joita muslimit tai muut eivät saisi heittää pois.

Zawahirin näkemykset olivat Al Qaidan ja sen ahdistelijoiden perusta ja samaan aikaan terroristiryhmät, jotka olivat tunnettuja liiallisista itsemurhaiskujen uhreista ja poliitikkojen ja diplomaattien häirinnästä huolimatta heille myönnetystä turvallisuussopimuksesta.

riskejä Terroristien murhasta ja niiden menetyksistä Lähi-idässä sekä monien sen taloudellisten ja inhimillisten voimavarojen puutteesta. Tällaiset järjestöt myös turvautuvat tällaisiin operaatioihin, koska niillä on suurempi vaikutus ihmisiin ja hallituksiin edullisemmin kuin laajentuminen. Maapallon kokonaisvaltainen hallinta

عن سامى جمال

شاهد أيضاً

«البترول»: توصيل الغاز للمنازل بقسط شهري 30 جنيها على 6 سنوات بدون مقدم

اشترك لتصلك أهم الأخبار أعلن المهندس طارق الملا وزير البترول والثروة المعدنية، أنه تقرر تقسيط …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *