الرئيسية / علوم وتكنولوجيا / ٢٠١٨ يواصل تألقه الفلكي باقتراب بين المريخ والأرض لن يتكرر إلا في عام 2035

٢٠١٨ يواصل تألقه الفلكي باقتراب بين المريخ والأرض لن يتكرر إلا في عام 2035

Tilaa tärkeimpien uutisten saamiseksi

Dr. Astonomi ja Geofysiikan tutkimuslaitoksen presidentti Hatem Odeh sanoi, että 2018 jatkaa astrologista loistettaan muutama päivä sitten tapahtuneen kuunpimennyksen jälkeen, jolloin Mars putoaa tiistaina lähimpänä etäisyyttään planeetalta (57,59 miljoonaa km) klo 10 kello Kairossa, eikä tätä lähestymistapaa toisteta kahden planeettamme välillä 15. syyskuuta 2035.

Instituutin johtaja kertoi Lähi-idän uutistoimistolle tänään, että elokuun, Lähes yö, jossa se näkyy itään yön alussa ja saavuttaa A: n Lännessä, aamunkoitteessa, kun paljain silmä näyttää punaisena pilkkuisena valona, ​​joka säteilee tasaisella valolla, Mars säilyy edelleen taivaalla syyskuun alkupuolelle asti ja sen poikkeuksellinen esiintyminen vuonna 2018 on ohi ja planeettan kirkkaus alkaa hiipua ja meidän on odotettava Vuoteen 2035 saakka nähdä, että Marsin kirkkaus uudelleen.

Hän sanoi, että on mahdollista huomata, että Mars ja sen esiintyminen lähimmässä Maan etäisyydellä ei tapahdu yhdestä päivästä johtuen maapallon ja Marsin kiertämisestä auringon ympäri kiertoradalla soikea eikä täysin pyöreä, Mars vastaa sen vähiten etäisyyttä maapallolta Jo 1969 tai alle 10 minuuttia, kuten vuosina 2208 ja 2232.

Marsin jatkuva kirkkaus, joka alkoi 7. heinäkuuta – 7. syyskuuta, Jupiterista, joka on harvinaista, jos Marsin kiilto ei ylitä Jupiteria.

عن ميا محمود

شاهد أيضاً

بالفيديو.. بيل جيتس يكشف عن مرحاض المستقبل: «لا يحتاج مياه أو مجارٍ»

اشترك لتصلك أهم الأخبار كشف الملياردير الأمريكي، بيل غيتس، عن مرحاض مستقبلي مطور لا يحتاج …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *